Виховні години присвячені Дню Гідності та Свободи.

19 листопада 2015 року у ЗНЗ І – ІІІ ступенів № 16 відбулися виховні години присвячені Дню Гідності та Свободи.

Над поняттям « гідність» замислювався кожен. Гідність – це внутрішнє відчуття благородства та власної відповідальності за своє життя та життя близьких, за їх свободу. Тому, починаючи з цього року , кожного 21 листопада , українці будуть відзначати День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я. Хто мучився у тяжких умовах АТО, хто силою та волею боровся за батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.

Саме тому у 2 класі було проведено виховну годину до цієї теми. Окрасою став колаж : « Ми хочемо миру у нашій країні» ( працювали над колажем учні 2 класу та класний керівник Кузьміщева Л.А.)

У 6 класі було проведено усний журнал « Зима , що нас змінила, або 94 дні євро майдану очима очевидців». Класний керівник Шохіна Я.О. підготувала цікавий матеріал і залучила до виступу учнів класу. Діти читали вірші, знайомили присутніх з історією Євромайдану. Було переглянуто 2 відеоролики : « Пливе кача» ( небесна сотня у фото ) і « Мамо не плач» ( хвилина мовчання). Під час хвилини мовчання учні і вчитель запалили свічки пам’яті за померлими героями.

/Files/images/Фото0706.jpg/Files/images/Фото0709.jpg/Files/images/Фото0707.jpg/Files/images/Фото0710.jpg/Files/images/Фото0711.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.