Ювілей школи

2 вересня 2017 року в загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів № 16 святкував свій 60-річний ювілей.

60 років – це достатньо великий термін для навчального закладу, адже школа не просто навчальний заклад – це велика , дружна сім’я, в якій завжди тепло і затишно, це чудові люди, які тут працюють, оточують учнів любов’ю .

На свято завітало багато гостей, серед них люди, які керують, вболівають , відповідають за освіту: начальник управління освіти молоді та спортуГоренко В.А. , голова сільської ради Бульба І.В. , голова профспілки школи-інтернат Гладищук В.М. , депутат Олександрійської міської ради Дожджаник В.В. , завідувач дошкільного навчального закладу (ясля-садок)№23 Нерода Д.М. ,а також пенсіонери - вчителіі минулих років, які багато років свого життя присвятили вихованню та навчанню учнів закладу.

Всі старанно готувалися до свята, зусиллями педагогічного колективу та колективу учнів була підготовлена цікава концертна програма. Пісні, танці, вірші перепліталися із спогадами та розповідями про минулі роки існування та життя закладу.

Загальноосвітній навчальний заклад № 16 сьогодні – це досвідчені педагоги, це змістовні та корисні уроки, це цілеспрямований розвиток інтелекту та творчих здібностей, це здоров’я та смачне харчування, це світ здійснення дитячих мрій та бажань.

Зі святом, наш рідний навчальний заклад!

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.