Нарада педагогів-організаторів!

12 вересня 2018 року у Олександрійському ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 2 імені Максима Горького, відбулася нарада педагогів-організаторів.

На порядку денному були такі питання:

1. Звітна документація виховної роботи.

2.Нормативно - правова база!

3. Обрання керівника методичного - обєднання по виховній роботі.

Засідання пройшло дуже цікаво і спокійно.Адже після літніх канікул , всі були дуже раді бачити один одного. Оскільки в цьому році стартувала Нова українська школа, то і вибори керівника методичного обєднання пройшли по новому! Вибори проводила завуч з навчально виховної роботи ЗНЗ І-ІІІ ст.№2

Унтілова Ольга Василівна

Спеціаліст вищої категорії, старший вчитель.

Всі були дуже здивовані, що за гарні квіточки у неї в руках. Потім вона пояснила всім присутнім, що це такі бланки для голосування. на кожній квіточці була пелюсточка , на якій потрібно було писати номер претиндента. Доки педагоги робили свій вибір, Ольга Василівна на дошці прикріпила дуже гарний плакат, на якому було зображено силует дівчини у гарній сукні.

Після того як вибір був зроблений, потрібно було цими квіточками прикрасити сукню дівчини. Слів багато...Але... Це настільки було цікаво і неординарно, всі були в захваті. Вибір був зроблений. За більшістю голосів перемогла заступник з навчально виховної роботи Олександрійського колегіуму Резніченко Людмила Олександрівна!

/Files/images/foto_2018/-_HK_hn1F6w.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.